Despre noi

Suntem Loredana si Claudiu. Locuim in Targu Jiu si impreuna formam un cuplu de familie de mai bine de 19 ani. Pasiunea pentru fotografie s-a nascut din placerea de a ne fotografia reciproc, aparatul foto fiind accesoriul de baza in deplasarile din timpul liber pe care le efectuam.

In mod deosebit ne place fotografia de nunta. Fotografiem insa si evenimente in aer liber, peisaje, portrete. In diferite ocazii practicam si un stil mai incitant (fotojurnalismul). Aceasta alternanta este fundamentala pentru noi deoarece ne contureaza stilul de fotografie de nunta. Suntem moderni, deschisi, seriosi in munca noastra.

Filmarea reprezinta pentru noi activitatea energica de a surprinde realitatea actiunii si emotiei unei nunti, al unui botez, a unei cununii, sau al oricarui alt eveniment important din viata omului. Sunetul si imaginea sunt captate independent, acestea fiind procesate ulterior cu soft profesional. Modul de editare pe care il aplicam produce efectul dorit, placut noua si clientului nostru intr-un film creativ si neintrerupt.

Pasiunea pentru videografie s-a format anterior fotografiei. Am inceput initial cu editarea video, aceasta fiindu-mi indispensabila la postarile de pe blogul personal care are ca nisa tutorialele video. Experienta de cameraman s-a format prin voluntariat, facand reportaje la diferite evenimente de interes public pentru varianta online a unui ziar local. Toata aceasta experienta pe care am dobandit-o, am hotarat sa o orientam si catre alta directie, aceea de a o pune in practica la filmarea si fotografierea evenimentelor de mare insemnatate ca: nunti, botezuri, majorate, onomastice etc. Daca esti in cautare de un fotograf si videograf, iti stam la dispozitie.  Portofoliul nostru asteapta sa creasca incluzand si evenimentul tau. 🙂

Distribuie!
WhatsApp Chat
Scrie-ne pe WhatsApp